O NAMA

Villa Bella, Opatija

Podno obronaka Parka prirode Učka, smjestila se prekrasna, u stilu „moderne“ izgrađena VILLA  BELLA. Opatijska je to villa udaljena svega 30m od mora, obalne šetnice „lungomare“ i restorana,  a nakon 10- 15 minuta hoda obalnom šetnicom dolazi se do ACI marine, velike uređene plaže sa plavom zastavom, supermarketa i pošte..

Villa Bella ima dva apartmana (AP1/2+2 i AP2/2+2) visoke kategorije od 4 zvijezdice iz kojih pogled seže na otvoreno more, na otoke Cres i Krk.

Kvaliteta naših apartmana potvrđena je oznakom kvalitete „KVARNER Family Quality“ koju, na temelju opremljenosti i unutarnjeg uređenja, izdaje TZ Kvarnera.

Velika okućnica s puno zelenila i cvijeća osigurava privatnost Vašeg boravka u našim apartmanima. Okružena mediteranskim biljem i zelenilom savršena je destinacija za sve koji žele uživati u ljepotama kvarnerskog kraja, zaljubljenike u more i Opatiju.

Uz visoke higijenske standarde, pridržavamo se svih zaštitnih mjera kako bi Vaš boravak bio siguran i ugodan.

Galerija fotografija naših apartmana i okoline i položaja Villa Bella, približit će Vam gore opisano i dočarati dio Opatije  i Opatijske rivijere.